Tilbehør til høreapparater

Tlbehør til høreapparater kan du købe hos Marianne’s Hørecenter. Vi har forhandler mange produkter og tilbehør til dit høreapparat, som kan gøre oplevelsen og hverdagen med dit høreapprat lidt nemmere.

Der er designet en lang række tilbehør, som er med til at forfine din høreoplevelse og brugen af dit høreapprat.

Når du køber dit tilbehør hos os, så får du samtidig professionel rådgivning i, hvordan du skal benytte udstyret.

Det er vigtigt, at du vedligeholder dine høreapparater. Lige så vigtigt er det, at du vedligeholder dem med de rigtige produkter.

Hos Marianne’s Hørecenter kan du købe en lang række gode produkter til vedligehold. Og når du køber dine produkter hos os, så får du samtidig professionel rådgivning og vejledning i brugen af produkterne.

Så kig forbi klinikken og lad os se, om vi kan finde nogle gode løsninger til dig.

 
 

Streaming

Hos Mariannes Hørecenter kan du blandt andet købe en tv-boks, der forbedrer din TV-oplevelse. Vi tilbyder også fjernbetjeninger til dit høreapparat, så du lettere kan betjene dine apparater.

Kom forbi klinikken og hør mere om vores udvalg.

Bestil gratis batterier

Du kan bestille gratis batterier til dit høreapparat. Alle kan bestille høreapparatsbatterier gratis i Danmark. Oticon har eneretten på udleveringen af batterier, derfor skal du selv bestille dem på deres hjemmeside.

Hvis du har vanskeligheder med at bestille dine batterier til høreapparatet, så står vi naturligvis klar med hjælp og vejledning.