God service hos Marianne's Hørecenter

God service hos Marianne’s Hørecenter helt gratis. For vi ønsker tilfredse og glade kunder. Derfor bestræber vi os på, at du ikke skal opleve lang ventetid, og at vi tager os god tid til dig som kunde.

Det er nemlig vigtigt, at du føler dig hørt og forstået.

Prøv før du køber

Vi giver dig mulighed for at prøve dine høreapparater i en måned, før du beslutter dig for, om høreapparatet passer til dit behov, eller om vi skal prøve en anden  løsning. Vi slipper dig ikke, før du er tilfreds og vi sammen har fundet netop den høreløsnig, der passer til dig.

Hos Mariannes Hørecenter får du fri service og garanti på dine høreapparater i fire år, så du ikke står med flere udgifter, når du først har købt dit høreapparat.

Hjælp til vedligehold

Ønsker du hjælp eller har spørgsmål til dine høreapparater, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi hjælper gerne med at skifte og bestille batterier.

Du kan også til enhver tid få et gratis servicetjek og justering af dine høreapparater. Og vi hjælper dig med alt indenfor vedligehold af dine høreapparater.

Bestil gratis batterier

I Danmark kan alle høreapparatsbrugere få udleveret gratis batterier til deres høreapparater.

Det er Oticon, som har eneretten på udlevering af batterier, fordi Oticons batterier er de bedste på markedet. De har en lang levetid og en optimal ydelsesevne.

Rettigheden til gratis batterier følger med dig, når du får udleveret dit høreapparat hos Marianne’s Hørecenter.

Vi vil gerne hjælpe dig med at bestille batterier og sætte dem i for dig. Dog kan du hurtigt og nemt selv bestille dine batterier på Oticons hjemmeside. 

Gratis hjemmebesøg

Som en ekstra service, så tilbyder vi gratis hjemmebesøg. 

Vi kommer hjem til dig med vores udstyr og du får præcis samme fagligt høje service og behandling, som hvis du kom til os i klinikken.

Et hjemmebesøg er helt gratis og uforpligtende. Du skal først betale os, når og hvis du får udleveret høreapparater.