Gratis høretest til alle

Få en gratis høreprøve. For et høretab er et tab af livskvalitet. Der kan være forskellige årsager til et høretab, og det kan ramme alle – uanset alder.

Heldigvis kan din hørelse optimeres, hvis du får høreapparater. Første skridt på vejen er derfor, at du erkender dit høretab og bestiller en høreprøve.

Vi kan ikke fjerne dit høretab, men vi kan højne din livskvalitet betragteligt, når vi finder den rigtige høreløsning til dig.

Du behøver ingen henvisning

Du kan henvende dig direkte til os uden henvisning fra en ørelæge, hvis du har besluttet at få lavet en høretest.

Vi er uddannet tekniske audiologer og er således uddannet til at måle din hørelse og finde graden af dit høretab. 
 
Vi er ligeledes uddannet til at finde frem til den helt rigtige høreløsning til dig og efterfølgende foretage vedligehold og justeringer af dine høreapparater samt undervise dig i, hvordan du selv gør.
 
På et senere tidspunkt i forløbet bliver du af os henvist til en ørelæge, som vi samarbejder med.  Og det for at fastslå, at dit høretab ikke skyldes en fysisk lidelse eller skavank.
 
Men kontakt os og bestil en gratis høretest, så vil vi forklare hele forløbet fra du kommer ind til høretest til du får udleveret dine høreapparater.

Høreprøve hjemme hos dig

Hvis du har svært ved at komme ind til en af vores klinikker i enten Brønderslev, Sæby eller Aalborg, så kan du bestille et hjemmebesøg.

Vi kommer hjem til dig med vores udstyr og kan lave en høreprøve af samme høje kvalitet, som hvis vi var i klinikken.

Finder vi frem til, at dit høretab kan hjælpes med et høreapparat, så kan vi fortsætte behandlingen i dit eget hjem.

BESTIL TID TIL EN HØRETEST I DIT EGET HJEM:

Tilskud til høreapparater

Når vi har lavet en høretest på dig, kan vi finde frem til, om du har behov for et høreapparat. Skal du have høreapparater, så begynder vi at tale om betaling. 

Men alle kan hver fjerde år få et tilskud fra det offentlige, hvis de er berettiget til høreapparater. Og det offentlige tilskud følger med, når du vælger at købe dine høreapparater hos Marianne’s Hørecenter.

Der findes også andre formr for tilskud og tillæg, som du kan få afhængig af din situation. Vi hjælper dig med at finde rundt i junglen af de forskellige tilskud og tillæg.