telefon: 
+45 22 84 97 00
ADRESSE: 
Bredgade 22, 9700 Brønderslev
Marianne's Hørecenter er dit private hørecenter i Brønderslev

Marianne's Hørecenter er dit private hørecenter i Brønderslev

Mariannes Hørecenter er dit lokale hørecenter, placeret centralt i Brønderslevs midtby.

Klinikken ejes af teknisk audiolog og hørespecialist, Marianne Sönder. Hun har været tilknyttet andre hørecentre, siden hun blev færdiguddannet i 2009.

Privat høreklinik

I 2021 tog hun så springet og startede sit eget private hørecenter, Marianne's Hørecenter. Og det fordi hun gerne vil gøre tingene på sin egen måde. 

Hun er ikke tilknyttet nogen kæde, men er fri til selv at sætte standarden og kvaliteten for den service, hun vil give sine kunder.

Med Marianne's egne ord:

" Jeg har savnet at kunne gøre tingene på min egen måde og yde den service og kvalitet efter min helt egen standard.

Ved at benytte mit eget navn til mit hørecenter ønsker jeg at signalere, at det her er min helt personlige klinik. Hvor jeg yder den nære og personlige service og behandling, som jeg selv kan stå inde for"

Udover Marianne selv, så er klinikken i åbningstiden betjent af sekretær Henriette Pilegaard. Hun hjælper med at servicere kunderne med vedligehold af høreapparater, bestilling af batterier etc. Og så er det Henriette, der betjener telefonen.

Kontakt os

Hej !

Jeg hedder Marianne Sönder og er indehaver af Mariannes Hørecenter. Som uddannet teknisk audiolog, er det mig, der foretager alt det faglige vedrørende din hørelse her på klinikken.

Jeg laver høreprøver, justerer dine høreapparater, kører på hjemmebesøg og tager mig i det hele taget af alle de teknisk faglige opgaver, der vedrører din høreslse og dit høreapparat.

Jeg vægter relation, kvalitet og service meget højt. Derfor valgte jeg at starte Marianne's Hørecenter, hvor netop relation, kvalitet og service er i fokus - for her på min egen klinik er det mig, der sætter standarden.

Mit højeste ønske er at få dig til at høre og finde den bedste høreløsning netop til dig!

Indehaver af Mariannes Hørecenter, Marianne Sönder

Hej !

Jeg hedder Henriette Pilegaard og er sekretær hos Marianne's Hørecenter. Jeg sidder i receptionen hver dag i åbningstiden.

Jeg svarer telefonen og tager imod dig, når du kommer ind i klinikken

Har du brug for praktisk hjælp til vedligehold af dine høreapparater eller bestilling af batterier - så kan jeg også hjælpe dig.

Kontakt mig her

Find os her

Marianne's Hørecenter ligger centralt i Brønderslev midtby i Bredgade 22 tæt på Brønderslev Station og med nem adgang fra motorvejen.

Kommer du i egen bil er der gode parkeringsforhold lige uden for vores dør.

Mariannes Hørecenter
adresse
Bredgade 22, 9700 Brønderslev
kundeservice
Telefonen er åben :
Mandag til fredag kl. 9.00-15.00

Klinikkens åbningstider:
Mandag-fredag kl. 9.00-15.00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram