Marianne's Hørecenter er dit private hørecenter i Brønderslev og Sæby

Mariannes Hørecenter er dit lokale hørecenter, placeret centralt i Brønderslevs midtby og i Grønnegade 18 i Sæby.

Klinikkerne ejes af teknisk audiolog og hørespecialist, Marianne Sönder. Hun har været tilknyttet andre hørecentre, siden hun blev færdiguddannet i 2009.

Private høreklinikker

I 2021 tog hun så springet og startede sit eget private hørecenter, Marianne’s Hørecenter. Og det fordi hun gerne vil gøre tingene på sin egen måde. 

I august 2023 udvider Marianne Sönder med en ny afdeling af Mariannes Hørecenter i Sæby.

Hun er ikke tilknyttet nogen kæde, men er fri til selv at sætte standarden og kvaliteten for den service, hun vil give sine kunder.

Marianne siger:

” Jeg har savnet at kunne gøre tingene på min egen måde og yde den service og kvalitet efter min helt egen standard.

Ved at benytte mit eget navn til mit hørecenter ønsker jeg at signalere, at det her er min helt personlige klinik. Hvor jeg yder den nære og personlige service og behandling, som jeg selv kan stå inde for”

To klinikker

Udover Marianne selv, så er klinikkerne i åbningstiden betjent af sekretær Birgit Melchior, som varetager opgaver i både Brønderslev og Sæby.

I Sæby er det teknisk audiolog Kristina Valsted Hansen, der betjener kunderne sammen med Marianne Sönder, som flexer mellem de to klinikker i Brønderslev og Sæby.


Hej !

Jeg hedder Marianne Sönder og er teknisk audiolog og indehaver af Marianne´s Hørecenter med afdelinger i Brønderslev og Sæby.

Det er mig du møder, når du skal have foretaget en høretest. Derefter rådgiver og vejleder jeg dig i, hvilke høreapparater, der vil dække netop dit behov og dit budget. Jeg justerer også dine høreapparater, hvis du får brug for det – og i det hele taget er jeg inde over alle de tekniske ting forbundet med de høreapprater, som du har fået hos os.

Jeg vil være synlig i både klinikken i Brønderslev og i Sæby. I Sæby har jeg ansat audiolog, Kristina Valsted Hansen, som du dagligt vil møde i Sæby-klinikken – også når jeg ikke selv er til stede.

Du vil altid kunne kontakte mig, og jeg vil altid være den sidste garant for, at du får den bedste og mest professionelle samt personlige betjening, når du vælger at få dine høreapparater hos Marianne´s Hørecenter.

Hej !

Jeg hedder Kristina Valsted Hansen og er audiolog. Jeg sidder primært i vores afdeling i Sæby.

Her assisterer jeg indehaver af vores to klinikker og teknisk audiolog, Marianne Sönder. Det er mig du møder, når du skal have foretaget en høretest eller have justeret dine høreapparater, som du allerede har fået hos os.

Jeg rådgiver dig også, hvis vi har fundet frem til, at du skal have høreapparater på grund af dit høretab.

Vi har forskellige typer høreapparater, og jeg er uddannet til at finde de helt rette høreapparater, som tilgodeser netop dit behov og dit budget. 

Hej !

Jeg hedder Birgit Melchior og er sekretær hos Marianne’s Hørecenter. Jeg sidder i receptionen på skift i vores to afdelinger i Sæby og Brønderslev.

Jeg svarer telefonen og tager imod dig, når du kommer ind i klinikken.

Har du brug for praktisk hjælp til vedligehold af dine høreapparater eller bestilling af batterier – så kan jeg også hjælpe dig.

Svarer jeg ikke på telefonen, er det fordi, jeg er optaget af en anden opgave. Men læg da en besked på telefonsvareren eller send mig en mail – så vender jeg tilbage til dig så hurtigt som muligt. Ingen går forgæves til Mariannes Hørecenter.