Marianne's Hørecenter er dit private hørecenter i Brønderslev, Sæby og Aalborg

Mariannes Hørecenter er dit lokale hørecenter placeret centralt i Brønderslevs midtby, i Grønnegade 18 i Sæby og på Skipperen i Aalborg.

Klinikkerne ejes af teknisk audiolog og hørespecialist, Marianne Sönder. Hun har været tilknyttet andre hørecentre, siden hun blev færdiguddannet i 2009.

Private høreklinikker

I 2021 tog hun så springet og startede sit eget private hørecenter, Marianne’s Hørecenter. Og det fordi hun gerne vil gøre tingene på sin egen måde. 

I august 2023 udvider Marianne Sönder med en ny afdeling af Mariannes Hørecenter i Sæby.

I april 2024 udvides med ny afdeling af Mariannes Hørecenter på Skipperen i Aalborg.

Marianne er ikke tilknyttet nogen kæde, men er fri til selv at sætte standarden og kvaliteten for den service, hun vil give sine kunder.

Tre klinikker

Udover Marianne selv, så er klinikkerne i åbningstiden betjent af sekretær Birgit Melchior, som varetager opgaver i både Brønderslev, Sæby og Aalborg.

I Sæby er det audiologiassistent Kristina Valsted Hansen, der betjener kunderne sammen med Marianne Sönder, som flexer mellem de to klinikker i Brønderslev og Sæby.

I Aalborg er det audiologiassistent, Thomas Kjær Enemark, der betjener kunderne sammen med Marianne Sönder, der flexer mellem klinikkerne Brønderslev og Aalborg.

Hej !

Jeg hedder Marianne Sönder og er teknisk audiolog og indehaver af Marianne´s Hørecenter med afdelinger i Brønderslev, Sæby og Aalborg.

Det er mig du møder, når du skal have foretaget en høretest. Derefter rådgiver og vejleder jeg dig i, hvilke høreapparater, der vil dække netop dit behov og dit budget. Jeg justerer også dine høreapparater, hvis du får brug for det – og i det hele taget er jeg inde over alle de tekniske ting forbundet med de høreapprater, som du har fået hos os.

Jeg vil være synlig i klinikkerne i Brønderslev, Sæby og Aalborg. I Sæby har jeg ansat audiologiassistent, Kristina Valsted Hansen, som du dagligt vil møde i Sæby-klinikken – også når jeg ikke selv er til stede. Og i Aalborg-klinikken har jeg ansat Thomas Kjær Enemark, der sidder fast i klinikken, også når jeg ikke er til stede.

Du vil altid kunne kontakte mig, og jeg vil altid være den sidste garant for, at du får den bedste og mest professionelle samt personlig betjening, når du vælger at få dine høreapparater hos Marianne´s Hørecenter.

Hej !

Jeg hedder Kristina Valsted Hansen og er audiologiassistent. Jeg sidder primært i vores afdeling i Sæby.

Her assisterer jeg indehaver af vores to klinikker og teknisk audiolog, Marianne Sönder. Det er mig du møder, når du skal have foretaget en høretest eller have justeret dine høreapparater, som du allerede har fået hos os.

Jeg rådgiver dig også, hvis vi har fundet frem til, at du skal have høreapparater på grund af dit høretab.

Vi har forskellige typer høreapparater, og jeg er uddannet til at finde de helt rette høreapparater, som tilgodeser netop dit behov og dit budget. 

Hej !

Jeg hedder Birgit Melchior og er sekretær hos Marianne’s Hørecenter. Jeg sidder i receptionen på skift i vores to afdelinger i Aalborg og Brønderslev.

Jeg svarer telefonen og tager imod dig, når du kommer ind i klinikken.

Har du brug for praktisk hjælp til vedligehold af dine høreapparater eller bestilling af batterier – så kan jeg også hjælpe dig.

Svarer jeg ikke på telefonen, er det fordi, jeg er optaget af en anden opgave. Men læg da en besked på telefonsvareren eller send mig en mail – så vender jeg tilbage til dig så hurtigt som muligt. Ingen går forgæves til Mariannes Hørecenter.

Hej !

Jeg hedder Thomas Kjær Enemark og er audiologiassistent. Jeg sidder i vores afdeling i Aalborg.

Her assisterer jeg indehaver af vores tre klinikker og teknisk audiolog, Marianne Sönder. Det er mig du møder, når du skal have foretaget en høretest eller have justeret dine høreapparater, som du allerede har fået hos os.

Jeg rådgiver dig også, hvis vi har fundet frem til, at du skal have høreapparater på grund af dit høretab.

Vi har forskellige typer høreapparater, og jeg er uddannet til at finde de helt rette høreapparater, som tilgodeser netop dit behov og dit budget.