Hører du dårligt, og bor du i Nibe

– Kom til Åben Høredag i Nibe Idræts- og Kulturcenter og få en gratis høreprøve

Til Åben Høredag i Nibe Idræts- og Kulturcenter, tilbyder Thomas Kjær Enemark, Marianne Sönder og Helle Dehn Burmester en gratis høreprøve og rådgivning om høreapparater og den service, Marianne´s Hørecenter på Skipperen tilbyder.

Mandag den 7. oktober fra 9-15.30, kan du få en gratis høreprøve, når Mariannes Hørecenter fra Skipperen i Aalborg kommer til Nibe for at holde Åben Høredag i Nibe Idræts- og Kulturcenter på Hobrovej 36 i Nibe.

– Hvis du bor i Nibe og har problemer med at høre, så kan vi hjælpe dig til at høre bedre lige der, hvor du bor, forklarer indehaveren af Mariannes Hørecenter, teknisk audiolog Marianne Sönder.

Hun ved af erfaring fra sine klinikker i Brønderslev og Sæby, at det kan være forbundet med udfordringer at have høretab og samtidig bo i oplandet til de større byer. Derfor kommer Mariannes Hørecenter de borgere i møde ved at holde Åben Høredag ude i oplandet.

På mandag den 7. oktober, er det så borgere med høretab i Nibe, Mariannes Hørecenter kommer i møde.

– Når man bor i oplandet til de større byer, så kan det være, at man ikke har mulighed for selv at befordre sig eller tage en bus. De borgere kommer vi nu i møde i Nibe, så de kan få hjælp til at høre bedre, hvor de bor, siger Marianne Sönder.

Til Åben Høredag i Nibe Idræts- og Kulturcenter kommer hun sammen med sine medarbejdere, teknisk audiolog Thomas Kjær Enemark og sekretær Helle Dehn Burmester.

– Vi holder høredag fra klokken 9-15.30. I det tidsrum er der fri adgang for alle, der har lyst til at få en gratis høreprøve og høre nærmere om de høreapparater og den service, vi kan tilbyde hos Mariannes Hørecenter. Til den service hører, at vi også gerne og helt gratis kommer på hjemmebesøg. Så vil man hellere have høreprøven lavet i eget hjem, hvor man føler sig mere tryg, så kommer vi gerne på hjemmebesøg. Det eneste, man skal gøre, er at ringe til os på telefon 7266 9000 og bestille en tid til hjemmebesøg, siger Marianne Sönder.

Kommer man til Åben Høredag i Nibe Idræts- og Kulturcenter, og viser høreprøven, at man kan komme til at høre bedre med høreapparater, så kommer Marianne Sönder og Thomas Kjær Enemark tilbage til Nibe på et aftalt tidspunkt for at sætte høreapparaterne på og justere dem. Påsætningen af høreapparater kan også ske i eget hjem efter aftale.

– Det er en praksis, vi har arbejdet med i flere år i Brønderslev og Sæby. Her rækker vi også ud til borgerne i oplandet og kommer dem i møde for at hjælpe dem med at høre bedre. At vi efter en høredag, kommer tilbage på aftalte tidspunkter og på hjemmebesøg for at påsætte høreapparaterne, er en service, borgerne med høretab sætter stor pris på. Vi følger også løbende op for at sikre, at høreapparaterne fungerer efter forventningerne, ligesom man altid er velkommen til at ringe til os, hvis man har spørgsmål eller på anden måde har brug for vores hjælp, siger Marianne Sönder.