Nu kan du få høreprøve og høreapparater samme dag i Brønderslev og Sæby

– Kom til Åben Høredag hos Marianne, Kristina og Nicoline

Nicoline Kirstine Hardahl, Marianne Sönder og Kristina Valsted Hansen inviterer til Åben Høredag i Brønderslev og Sæby, hvor man kan få høreprøve og høreapparater samme dag.

Når de tekniske audiologer, Marianne Sönder og Kristina Valsted Hansen sammen med sekretær, Nicoline Kirstine Hardahl, inviterer til Åben Høredag hos Marianne´s Hørecenter i Bredgade 22 i Brønderslev tirsdag den 1. oktober og i Grønnegade 18 i Sæby onsdag den 9. oktober, så kan du på én og samme dag få en gratis høreprøve og høreapparater på med det samme.

– Vi ved af erfaring, at det gør en stor forskel at følge den gratis høreprøve op med at tilpasse og justere høreapparater, som vores kunder kan få lov at prøve med det samme. På den måde kan de mærke den umiddelbare forskel på at høre uden høreapparater og med høreapparater på. Samtidig kan de helt gratis få lov at prøve høreapparaterne af, så de får god tid til at vænne sig til at høre bedre og genhøre lyde, som deres høretab forhindrede dem i. Det at kunne høre alle lyde omkring sig på samme måde, som normalthørende, skaber både forundring og glæde, men mest glæde, for god hørelse giver bedre livskvalitet. Og det uanset graden af høretab. Alle kan få glæde af høreapparater, også dem, der kun mærker et begyndende og lille høretab, siger Marianne Sönder.

Marianne Sönder er indehaver af Marianne´s Hørecenter og sammen med sin dygtige medarbejdere, Kristina Valsted Hansen og Nicoline Kirstine Hardahl, ser hun frem til at hjælpe til Åben Høredag i Brønderslev og Sæby, hvor der er fri adgang fra klokken 9-16.

– Alle med høretab skal have mulighed for at komme til, når det passer dem bedst på dagen. Skulle der opstå lidt ventetid, har vi et hyggeligt venterum, hvor vi byder på kaffe og kage, siger Marianne Sönder.

Marianne´s Hørecenter er et privat hørecenter, hvor der lægges stor vægt på den personlige service og samtale med kunderne.

– Vi mennesker er forskellige, så derfor opleves høretab på mange forskellige måder. Hos os er samtalen og dialogen derfor meget vigtig, så vi kan rådgive vores kunder til at prøve de høreapparater, vi mener vil hjælpe dem med at høre bedre i forhold til resultatet af høreprøven og den enkeltes livssituation, siger Marianne Sönder og tilføjer:

– Hos Marianne´s Hørecenter er vi først tilfredse, når vores kunder går herfra med smil på læben og bedre hørelse.