Kom til Åben Høredag i Skagen og få hjælp til at høre bedre

Marianne Sönder er indehaver af Marianne´s Hørecenter.

Bor du i Skagen eller i nærheden af Skagen, så kan du nemt og bekvemt få hjælp til at høre bedre, når de tekniske audiologer Marianne Sönder og Kristina Valsted Hansen fra Marianne´s Hørecenter i Sæby, inviterer til Åben Høredag i Skagen Kultur- og Fritidscenter på Kirkevej 19 tirsdag den 22. oktober klokken 9-16.

– Vi kommer jævnligt til Skagen og har gjort det mange gange de seneste to år for at komme skagboerne i møde for at hjælpe dem med at høre bedre. Vi ved, hvor besværligt det kan være for dem, der ikke er så mobile eller ikke har mulighed for at benytte bus eller tog for at køre til os i Sæby. De skal naturligvis have hjælp, hvor de bor, så vi tager gerne turen til Skagen, for alle, uanset, hvor de bor, skal have nem og bekvem adgang til at få hjælp til at høre bedre. Den hjælp tilbyder vi, og vi har de seneste to år hjulpet mange skagboer med at høre bedre, siger Marianne Sönder, der er indehaver af det private hørecenter, Marianne´s Hørecenter.

Sammen med sin medarbejder, teknisk audiolog Kristina Valsted Hansen, tilbyder hun en gratis høreprøve til Åben Høredag, hvor der er fri adgang hele dagen fra 9-16.

– Fordelen ved at komme til vores Åben Høredag er, at vi i Skagen kan rådgive om valg af høreapparater med baggrund i høreprøven. Vi kommer også efterfølgende til Skagen med høreapparaterne for at sætte dem på og vejlede i brugen af dem. Det kan enten være i Skagen Kultur- og Fritidscenter, eller hjemme hos en selv på et hjemmebesøg. Desuden hjælper vi med at søge alle tilskud hjem til høreapparaterne, så heller ikke det, skal man tænke på. Man skal heller ikke tænke på service, for den yder vi naturligvis også og ganske gratis i Skagen, siger Marianne Sönder.

Til Åben Høredag tirsdag den 22. oktober, er man velkommen til at tage pårørende med, så man sammen kan stille spørgsmål og høre mere om den rådgivning og service, Marianne´s Hørecenter tilbyder.

– Vi tager os god tid til at snakke om os og det, vi kan tilbyde hos Marianne´s Hørecenter. Og vi byder alle på kaffe og kage, siger Marianne Sönder.