Nu kommer Marianne og Thomas tilbage for at hjælpe alle i Vestbyen i Aalborg med at høre bedre:

Kom til Åben Høredag i Haraldslund svømmehal og få en gratis høreprøve

Teknisk audiolog, Thomas Kjær Enemark, tilbyder gratis høreprøve til Åben Høredag i Haraldslund svømmehal onsdag den 4. september.

Bor du i Vestbyen i Aalborg og har du svært ved at høre, så kan du nu få hjælp.

Onsdag den 4. september kommer de tekniske audiologer, Marianne Sönder og Thomas Kjær Enemark fra Marianne´s Hørecenter på Skipperen tilbage til Vestbyen for at holde Åben Høredag i Haraldslund svømmehal fra klokken 9-16 og med fri adgang hele dagen.

– Vi holdt vores første høredag i Haraldslund svømmehal i juni, og her kom der rigtigt mange, der gerne ville have vores hjælp til at høre bedre. Derfor kommer vi nu tilbage for at hjælpe endnu flere fra Vestbyen, siger Marianne Sönder.

Marianne Sönder er indehaver af Marianne´s Hørecenter. Hun er født og opvokset i Dronninglund og flyttede siden til Aalborg for at studere. I dag bor flere af hendes nære familiemedlemmer i Vestbyen i Aalborg, mens hun selv er bosat i Nørhalne med sin mand, Adam, og parrets tre børn.

– Da min familie i Vestbyen hørte, at jeg åbnede hørecenter på Skipperen, opfordrede de mig til at lave høredage i Vestbyen, så den opfordring tog jeg op. Og alle dem, der fik lavet en gratis høreprøve i Haraldslund svømmehal i juni har fortalt, at de satte pris på, at de kunne få hjælp i nærheden af deres bopæl. Samtidig kan man nemt komme til vores klinik på Skipperen. Bybusserne fra Vestbyen holder lige foran vores klinik, og kommer man i egen bil, kan man holde lige ved døren, siger Marianne Sönder.

Under Åben Høredag onsdag den 4. september, sidder Marianne Sönder og Thomas Kjær Enemark klar til at lave gratis høreprøver i mødelokale 3 i Haraldslund svømmehal.

– Ud fra den høreprøve, vil vi rådgive om de høreapparater, der kan få en til at høre bedre. Høreapparaterne kan man få på i vores klinik på Skipperen, men vi kommer også gerne hjem til dem, der gerne vil have dem påsat i eget hjem. Det er gratis at få et hjemmebesøg, ligesom det er gratis og helt uforpligtende at prøve høreapparaterne af i en måned for at få god tid til at prøve, om de hjælper en til at høre bedre og lever op til de forventninger, man har. Hos Marianne´s Hørecenter har vi det motto, at vi først er tilfredse, når vores kunder er det og går fra os med bedre hørelse og et smil på læben, siger Marianne Sönder og tilføjer:

– Har man ikke mulighed for at komme til høredagen i Haraldslund svømmehal, så kan man bestille tid i klinikken eller tid til et hjemmebesøg ved at ringe på telefon 7266 9000. Så finder vi en dag og tidspunkt, hvor vi kan lave den gratis høreprøve.