Marianne fejrer fødselsdag i Sæby: Det er gået over al forventning

Hos Marianne´s Hørecenter i Sæby, skal kunderne føle sig, som var de i hjemlige omgivelser. På billedet ses fra venstre sekretær Nicoline Kirstine Hardahl, teknisk audiolog Kristina Valsted Hansen og teknisk audiolog og indehaver, Marianne Sönder.

Efter to år med eget, privat hørecenter i Bredgade i Brønderslev, besluttede teknisk audiolog Marianne Sönder i august sidste år at åbne en afdeling i Grønnegade i Sæby.

– I Brønderslev fik vi flere og flere kunder fra den østlige del af Vendsyssel, så det gav god mening at komme tættere på dem ved at åbne en klinik i Sæby samtidig med, at der blev kortere afstand til vores hjælp for nye kunder i det område. Og det er gået over al forventning. Siden, vi åbnede klinikken i Grønnegade i Sæby, har vi hjulpet mange fra byen og oplandet med at høre bedre, siger Marianne Sönder.

Det private hørecenter hedder Marianne´s  Hørecenter og skal sende det signal, at kunderne skal føle sig hjemme i klinikken og i de bedste hænder.

– Det betyder meget for vores kunder, at det er de samme behandlere, de møder fra gang til gang. Det skaber tryghed omkring behandlingen og skaber den nødvendige tillid mellem kunderne og os. Vi er eksperterne, der hjælper dem med at høre bedre, men det skal være på en måde, hvor kunderne føler sig hørt og taget ved hånden i forhold til de livssituationer, hvor de føler, at høretabet generer dem mest. Derfor tager vi os altid god tid til at snakke med vores kunder omkring deres høretab, så vi kan rådgive dem på bedst mulig måde omkring valg af høreapparater, siger Marianne Sönder.

Lokal forankring

Den lokale forankring spiller også en vigtig rolle for Marianne´s Hørecenter i forhold til kunderne.

– Som vores kunder, er vi alle vendelboer, så vi snakker samme sprog. Det kan vores kunder godt lide, for det er med til at skabe en personlig relation mellem dem og os. Der plejer heller ikke at gå ret lang tid, før vi kommer på fornavn med hinanden, siger Marianne Sönder, der selv er født og opvokset i Dronninglund, mens hendes medarbejdere, teknisk audiolog Kristina Valsted Hansen og sekretær Nicoline Kirstine Hardahl, er fra Brønderslev.

Kristina, Nicoline og Marianne selv, kan man møde og få en snak med om høretab og den behandling og service, Marianne´s Hørecenter tilbyder, når Marianne´s Hørecenter inviterer til fødselsdag for klinikken i Sæby onsdag den 21. august fra klokken 9-16.

– Har man selv høretab eller kender nogen, der har det, så står vi klar til at hjælpe. Til fødselsdagen tilbyder vi en gratis høreprøve og byder naturligvis på kaffe, kage og fødselsdagsboller. Alle er velkomne til fødselsdagen, også vores nuværende kunder, som vi glæder os til at markere dagen sammen med, siger Marianne Sönder.