Kom til Åben Høredag i Haraldslund i Aalborg og få en gratis høreprøve

Åben høredag i haraldslund i aalborg

Bor du i vestbyen i Aalborg og har du svært ved at høre, så kan du nu få hjælp.

Onsdag den 12. juni kommer de tekniske audiologer, Marianne Sönder og Thomas Kjær Enemark fra Marianne´s Hørecenter på Skipperen, til vestbyen for at holde Åben Høredag i Haraldslund svømmehal.

– Alle, der har problemer med at høre og gerne vil have hjælp til at høre bedre, er velkommen til vores Åben Høredag onsdag den 12. juni. Vi sidder klar til at hjælpe i mødelokale 3 i Haraldslund, og der er fri adgang fra klokken 9-16. Skulle der opstå lidt ventetid, byder vi alle på kaffe og kage, siger Marianne Sönder.

Marianne Sönder er indehaver af Marianne´s Hørecenter. Hun er født og opvokset i Dronninglund og flyttede siden til Aalborg for at studere. I dag bor flere af hendes nære familiemedlemmer i vestbyen i Aalborg, mens hun selv er bosat i Nørhalne med sin mand, Adam, og parrets tre børn.

– Både, da jeg selv boede i Aalborg, men også i dag, kommer jeg ofte til vestbyen for at besøge min familie. Derfor føler jeg mig meget hjemme i bydelen og er glad for, at jeg nu, sammen med min dygtige medarbejder Thomas, kan hjælpe alle med høretab i vestbyen til at høre bedre, siger hun.

Til Åben Høredag tilbyder Marianne Sönder og Thomas Kjær Enemark en gratis høreprøve for at finde ud af, hvor stort eller lille, høretabet er. Ud fra den høreprøve, vil de rådgive om de høreapparater, der kan få en til at høre bedre.

– Høreapparaterne kan man få på i vores klinik på Skipperen, men vi kommer også gerne hjem til dem, der gerne vil have dem påsat i eget hjem. Det er gratis at få et hjemmebesøg, ligesom det er gratis og helt uforpligtende at prøve høreapparaterne af i en måned for at få god tid til at prøve, om de hjælper en til at høre bedre og lever op til de forventninger, man har. Hos Marianne´s Hørecenter har vi det motto, at vi først er tilfredse, når vores kunder er det og går fra os med bedre hørelse og et smil på læben, siger Marianne Sönder.

Sammen med Thomas Kjær Enemark, ser hun frem til at hjælpe til Åben Høredag.

– Har man ikke mulighed for at komme til høredagen, så kan man bestille tid i klinikken eller tid til et hjemmebesøg ved at ringe på telefon 7266 9000. Så finder vi en dag og tidspunkt, hvor vi kan lave den gratis høreprøve, siger Marianne Sönder.