Marianne og Kristina er tilbage i Skagen – Kom til Åben Høredag tirsdag den 28. maj og få en gratis høreprøve

Vil du gerne høre bedre, så er første skridt på vejen at få hjælp til det.

Den hjælp kan du få tirsdag den 28. maj, hvor de tekniske audiologer Marianne Sönder og Kristina Valsted Hansen fra Marianne´s Hørecenter i Sæby inviterer til Åben Høredag i Skagen Kultur- og Fritidscenter på Kirkevej 19.

Til Åben Høredag kan du få en gratis høreprøve og rådgivning om de høreapparater, der kan hjælpe dig til at høre bedre.

Marianne og Kristina vil også fortælle om den service, Marianne´s Hørecenter tilbyder.

Til den service hører, at Marianne og Kristina holder alle i hånden på vejen mod bedre hørelse. Fra det første besøg til Åben Høredag, til rådgivning og gratis prøve af høreapparater og opfølgende behandling.

– Vi er først tilfredse, når vores kunder er tilfredse og bliver så glade for deres høreapparater og vores service, at de får smil på læben og livskvalitet tilbage ved at høre bedre, siger Marianne Sönder.

Marianne´s Hørecenter søger også alle tilskud til høreapparaterne hjem for dig, både det offentlige tilskud og tilskud fra privattegnede ordninger, som Sygeforsikringen Danmark.

Der er fri adgang til Åben Høredag fra klokken 9-16, så kom, når det passer dig. Har du ikke mulighed for at komme tirsdag den 28. maj, eller har du ikke mulighed for transport til Skagen Kultur- og Fritidscenter, så kommer Marianne og Kristina gerne på hjemmebesøg.

I eget hjem kan du få en gratis høreprøve og samme gode service og rådgivning. Du kan bestille hjemmebesøg ved at ringe på tlf. 25709300. Det er helt gratis og uforpligtende for dig.