Kom til Åben Høredag i Brønderslev hos Marianne og få en gratis høreprøve

Når dagene bliver lysere, længes vi efter at komme ud i det fri.

Vi længes efter at se træer og buske spire i haven, og vi længes efter at høre fuglene synge og alle de andre, dejlige lyde, som naturen frembringer lige nu.

Både i haven, i skoven og ved vandet.

For dem med høretab eller et begyndende høretab, kan de dejlige lyde imidlertid være sværere og sværere at høre.

Har du svært ved at høre, så kan du få hjælp hos teknisk audiolog, Marianne Sönder, indehaver af Marianne´s Hørecenter i Brønderslev.

– Når man igen kan høre fuglene fløjte og alle de andre dejlige lyde, så er det som at få livet tilbage. Det hører jeg fra dem, vi har hjulpet med at høre bedre. Deres livskvalitet er blevet meget bedre, og de smiler, når de fortæller os om de lyde, de nærmest havde glemt og også nærmest havde opgivet at komme til at høre igen, siger hun.

Torsdag den 23. maj fra klokken 9-16, inviterer hun til Åben Høredag i klinikken i Bredgade 22. Her er alle velkommen til at få lavet en gratis høreprøve og få rådgivning om de høreapparater, der kan hjælpe dig med igen at høre fuglene synge og give dig livsglæden tilbage.

– Der er fri adgang til Åben Høredag, så kom ind i klinikken på det tidspunkt, der passer på dagen. Vi har altid frisk kaffe på kanden med et stykke kage til, siger Marianne Sönder.

Er man forhindret i at komme til Åben Høredag, kan man ringe på telefon 2284 9700 og bestille tid til en gratis høreprøve en anden dag. Man kan også helt gratis få et hjemmebesøg, hvis man foretrækker at få Marianne til at lave høreprøven i eget hjem.