Marianne og Thomas inviterer alle med høretab til Åben Høredag

Tirsdag den 21. maj fra klokken 9-16, kan du helt gratis få en høreprøve og rådgivning om høreapparater, når Marianne Sönder og Thomas Kjær Enemark inviterer alle med høretab til Åben Høredag hos Marianne´s Hørecenter på Skipperen, Vestre Alle 7.

Marianne Sönder er teknisk audiolog og indehaver af Marianne´s Hørecenter. Det er et privat hørecenter, hvor du får den bedste hjælp til at høre bedre.

– Vi holder alle med høretab i hånden og hjælper dem hele vejen til at høre bedre. Hos os lægger vi stor vægt på at lære vores kunder så godt at kende, at vi kommer på fornavn med dem. Det skaber tillid og tryghed, når kunderne føler sig velkommen, og vi bliver aldrig tilfredse, før vores kunder er tilfredse og går herfra med et smil på læben, siger Marianne Sönder.

Marianne´s Hørecenter åbnede på Skipperen 10. april og er det tredje hørecenter, Marianne Sönder har åbnet i eget navn.

Det første åbnede hun i Brønderslev for to år siden, og sidste år kom Marianne´s Hørecenter til Sæby.

– At mit tredje hørecenter skulle ligge i Aalborg og på Skipperen skyldes, at mange i min familie bor i byen, hvor jeg også selv har boet og studeret. Derfor har jeg længe haft et ønske om at vende tilbage til Aalborg med min måde at hjælpe mennesker med høretab til at høre bedre. Og jeg kan kun sige, at min audiologiassistent Thomas og jeg har fået en flot modtagelse og en god start på Skipperen, siger Marianne Sönder, der er født og opvokset i Dronninglund og i dag bor i Nørhalne med sin mand Adam og parrets tre børn.

Til Åben Høredag hos Marianne´s Hørecenter på Skipperen tirsdag den 21. maj, er der fri adgang i tidsrummet klokken 9-16.

– Man kan komme ind og få sin gratis høreprøve på det tidspunkt, der passer en. Skulle der opstå lidt ventetid, har vi en hyggelig foyer, hvor man kan sidde og nyde en kop kaffe med kage til, siger Marianne Sönder.

Har man ikke mulighed for at komme til Åben Høredag, kan man ringe på telefon 7266 9000 og bestille tid til en gratis høreprøve en anden dag. Eller ringe og bestille tid til et gratis hjemmebesøg og få høreprøven lavet i eget hjem.

– Vi har kort ventetid. Både på behandling i klinikken, men også til gratis hjemmebesøg. Så ring endelig og bestil en tid, siger Marianne Sönder.