Nu kommer Marianne´s Hørecenter igen til Hjallerup

Vil du gerne have hjælp til at høre bedre, så kom til Åben Høredag i Hjallerup Kulturhus på Nørre Allé 3 tirsdag den 14. maj fra klokken 10-16.

Her tilbyder Marianne Sönder og Kristina Valsted Hansen fra Marianne´s Hørecenter i Brønderslev en gratis høreprøve og rådgivning om de høreapparater, der passer dig for at komme til at høre bedre.

– Vi har flere gange tidligere været i Hjallerup for at hjælpe alle med høretab til at høre bedre. Og hver gang har der været mange til vores Åben Høredag i Hjallerup Kulturhus. Nu kommer vi så igen for at hjælpe endnu flere, siger Marianne Sönder, der er indehaver af Marianne´s Hørecenter.

Marianne´s Hørecenter er kendt for den helt nære og personlige behandling, hvor kunderne kommer på fornavn med Marianne og Kristina.

– At vi er på fornavn med vores kunder, det finder vi helt naturligt. Både Kristina og jeg er født og opvokset i området, Kristina på Brønderslev-egnen og jeg selv i Dronninglund. Derfor er det også som at komme hjem og hjælpe nogen, vi kender, når vi holder Åben Høredag i Hjallerup. Hos Marianne´s Hørecenter er vi som en lille familie, hvor alle skal føle sig velkommen og i trygge hænder, siger Marianne Sönder.

Der er fri adgang til Åben Høredag i Hjallerup Kulturhus tirsdag den 14. maj fra klokken 10-16.

– Så kom og besøg os i Hjallerup Kulturhus på det tidspunkt, der passer i dagens program. Vi har kaffe med kage til alle, der kommer til Åben Høredag, og skulle man være forhindret i at komme på dagen, så kan man ringe til os og bestille tid til et hjemmebesøg og få lavet høreprøven i eget hjem. Det er gratis at få et hjemmebesøg, så tøv ikke med at ringe på telefon 2284 9700, siger Marianne Sönder.