Marianne og Kristina hjælper dig med at høre bedre til Åben Høredag i Frederikshavn

Bor du i Frederikshavn, så kom til Åben Høredag og få en gratis høreprøve og et gavekort til en frokost på Restaurant Smørgåsen

Hørespecialisterne fra Marianne's Hørecenter, indehaver og teknisk audiolog Marianne Sönder og audiologassistent Kristina Valsted Hansen kommer til Åben Høredag i Frederikshavn

Onsdag den 7. februar kan du få hjælp til at høre bedre, når Marianne´s Hørecenter fra Sæby kommer til Frederikshavn og holder Åben Høredag hos Restaurant Smørgåsen i Danmarksgade 59.

Under Åben Høredag, der finder sted fra klokken 10-16, kan du helt gratis få en høreprøve. Viser høreprøven, at du kan komme til at høre bedre med høreapparater, vil teknisk audiolog og indehaver, Marianne Sönder, og hendes audiologiassistent, Kristina Valsted Hansen, rådgive dig og fortælle dig om den service, du kan få hos Marianne´s Hørecenter.

– Fra vores tidligere arbejde, hvor vi begge har arbejdet hos hørecentre i Frederikshavn, ved vi, hvor vigtigt det er, at folk med høretab føler sig trygge ved dem, der hjælper dem til at høre bedre. Den tryghed tilbyder vi, for vi er et lille, privat og lokalt hørecenter med klinik i Sæby og Brønderslev, hvor det er Kristina og jeg, man altid møder. På den måde får vi også et meget personligt forhold og kommer på fornavn med dem, vi hjælper, siger Marianne Sönder.

Marianne Sönder er født og opvokset i Dronninglund og arbejdede i en årrække for andre, private hørecentre, inden hun for to år siden besluttede sig for at åbne sit eget i Brønderslev. Det er gået så godt, at hun i august sidste år åbnede sit andet hørecenter i Sæby.

– Jeg besluttede mig for at åbne mit eget hørecenter for at kunne give en mere personlig service og lægge mit eget navn til. Hos Marianne´s Hørecenter skal vores kunder føle sig hjemme, og vi gør alt for at hjælpe dem til at høre bedre og gå glade hjem. Kun på den måde bliver vi selv glade, siger Marianne Sönder.

Til Åben Høredag er der fri adgang fra klokken 10-16.

– Vi glæder os til at hjælpe alle, der kommer og besøger os til Åben Høredag. Så kig indenfor hos Restaurant Smørgåsen på det tidspunkt, der passer dig onsdag den 7. februar, siger Marianne Sönder og tilføjer, at Marianne´s Hørecenter giver et gavekort til en frokost på Restaurant Smørgåsen til alle, der får lavet en gratis høreprøve.

Gavekortet til en frokost, er ikke betinget af køb af høreapparater. Med gavekortet vil vi påskønne dem, der tager skridtet for at finde ud af, om de har behov for vores hjælp til at høre bedre.