Snestorm aflyste høredag: Nu kommer Marianne og Kristina tilbage til Skagen for at hjælpe dig med at holde dit nytårsforsæt om at høre bedre

Hørespecialisterne fra Marianne's Hørecenter, Marianne og Kristina kommer til Skagen den 30. januar

Om vejrguderne vil det denne gang, så kommer hørespecialisterne Marianne Sönder og Kristina Valdsted Hansen fra Marianne´s Hørecenter i Sæby til Skagen tirsdag den 30. januar for at hjælpe alle med høretab til at holde deres nytårsforsæt om at høre bedre.

– Vi var på vej til Skagen 4. januar i samme ærinde, men desværre blev vi nødt til at aflyse vores Åben Høredag dengang på grund af snestorm. Nu håber vi i stedet, at vejrguderne er med os tirsdag den 30. januar, hvor alle er velkommen til at kigge forbi Skagen Kultur- og Fritidscenter på Kirkevej 19 i tidsrummet fra klokken 9-16. Der er fri adgang hele dagen, hvor Kristina og jeg tilbyder en gratis høreprøve og rådgivning om de høreapparater, der kan hjælpe en med at holde nytårsforsættet om at høre bedre, siger Marianne Sönder.

Vælger man at få høreapparater fra Marianne´s Hørecenter, kommer Marianne Sönder og Kristina Valsted Hansen tilbage på et aftalt tidspunkt, hvor de hjælper med påsætningen, justeringen og vejledning om den daglige brug.

– Vi kommer til Skagen for at hjælpe borgerne i deres nærområde. På den måde behøver de ikke og skal ud på en lang køretur for at få hjælp til at høre bedre. Nu kan de få hjælp, når vi jævnligt besøger Skagen Kultur- og Fritidscenter, men vi tager også gerne på hjemmebesøg og udfører høreprøven i eget hjem. Hjemmebesøget er gratis og uforpligtende, så ring gerne og bestil en tid til det, siger Marianne Sönder.

Sammen med Kristina Valsted Hansen ser hun frem til Åben Høredag og til at hjælpe mange skagboere til at høre bedre tirsdag den 30. januar.

– Til alle, der møder frem, har vi kaffe og kage, og vi glæder os og ser frem til at hjælpe alle dem, der har et nytårsforsæt om at høre bedre, smiler Marianne Sönder.