Hold dit nytårsforsæt – og få tjekket din hørelse

Kom til Åben Høredag hos Marianne´s Hørecenter

Marianne Sönder starter det nye år med at holde Åben Høredag i både Brønderslev, Sæby og Skagen.

Har du hen over julen haft problemer og udfordringer med at høre, hvad andre i familien har sagt til dig. Eller problemer med at høre andre i større selskaber. Så kan det være en god idé at få tjekket din hørelse.

Du har måske endda lovet dig selv eller dine nærmeste, at din hørelse skal være et nytårsforsæt, som du vil gøre noget ved.

Åben Høredage

Nu har du muligheden for at holde dit nytårsforsæt hos Marianne´s Hørecenter, der holder Åben Høredag torsdag den 4. januar i Skagen Kultur- og Fritidscenter på Kirkevej 19, mandag den 8. januar i klinikken Bredgade 22 i Brønderslev og onsdag den 10. januar i klinikken i Grønnegade 18 i Sæby.

Til Åben Høredag i Skagen, Brønderslev og Sæby kan du helt gratis og uforpligtende få en høreprøve og information om de nyeste høreapparater på markedet. Der er fri adgang alle tre dage fra klokken 9-16.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at holde dit nytårsforsæt.

 

Med venlig hilsen
Marianne Sönder

 

NB: Til Åben Høredag har vi kaffe på kanden med kage til