To år med eget hørecenter: Marianne fejrer fødselsdag

– Det har været to fantastiske år.

Marianne Sönder, th, sammen med , sekretær Birgit Melchior, tv.

Så kort og klart opsummerer teknisk audiolog Marianne Sönder fra Nørhalne de to år, der er gået, siden hun åbnede sit eget, private hørecenter i Bredgade i Brønderslev i november 2021.

Før åbningen af Marianne´s Hørecenter, havde hun i en årrække arbejdet som ansat hos store, landsdækkende kæder af hørecentre, og det var gennem det arbejde, hun fandt et behov hos borgere med høretab om et lokalt forankret hørecenter med større nærvær og tid til den enkelte.

– Mange af mine kunder har et aldersbetinget høretab og har derfor nået en alder, hvor behovet for tryghed spiller en stor rolle. De vil gerne have, at det er den samme person, de snakker med fra gang til gang og får behandling af. Det kan både være i klinikken, men også hjemme hos borgeren på hjemmebesøg, forklarer Marianne Sönder.

Den lokale forankring gør desuden, at mange kommer ind fra gaden for at få hurtig service af deres høreapparater eller bare en snak om deres oplevelser med at bære høreapparater.

– Når borgere med høretab får høreapparater på, så skal de lige vænne sig til, at de igen kan høre lyde, som de måske ikke har hørt i årevis. Det kommer de gerne forbi og fortæller om, og for os er den slags besøg også vigtige, så vi sikrer os, at høreapparaterne fungerer, som de skal, til mest mulig glæde for den, der bærer dem, siger Marianne Sönder.

 

Åbnede i Sæby

At mange har været glade for den service, vidner mange kunder om. Faktisk har Marianne´s Hørecenter haft så stor succes i Brønderslev, at Marianne Sönder tilbage i august åbnede sit andet hørecenter i eget navn i Grønnegade i Sæby.

– Efterhånden, som Marianne´s Hørecenter i Brønderslev blev mere og mere kendt og også i det østlige Vendsyssel, fik vi flere og flere kunder fra Sæby og nordpå mod Frederikshavn. Derfor besluttede jeg at åbne endnu et hørecenter i Sæby og ansætte en audiologiassistent, Kristina Valsted Hansen. Det har vist sig at være en god og rigtig beslutning, for Marianne´s Hørecenter i Sæby har fået en rigtig god start, siger Marianne Sönder.

På sigt er det hendes plan at udvide yderligere i Vendsyssel, hvor hun ser et behov for den service, Marianne´s Hørecenter kan tilbyde, men lige nu og her ser hun frem til onsdag den 29. november, hvor klinikken i Brønderslev kan fejre 2-års fødselsdag.

– Her er alle velkommen til at kigge forbi til kagemand, kaffe og en snak om høretab og høreapparater. Desuden tilbyder vi at lave en gratis høreprøve, og alle, der får en høreprøve på dagen eller booker tid til en høreprøve, får en gratis æske chokolade, siger Marianne Sönder.