Det skal være nemt og ligetil at komme til at høre bedre – Nu kommer Marianne´s Hørecenter fra Sæby til Skagen

Teknisk audiolog og indehaver, Marianne Sönder, og hendes audiologiassistent, Kristina Valsted Hansen, rådgive dig og fortælle dig om den service, du kan få hos Marianne´s Hørecenter.

 

Tirsdag den 10. oktober kan du få hjælp til at høre bedre, når Marianne´s Hørecenter fra Sæby kommer til Skagen og holder Åben Høredag i Skagen Kultur- og Fritidscenter på Kirkevej.

Under Åben Høredag, der finder sted fra klokken 9-16, kan du helt gratis få en høreprøve. Viser høreprøven, at du kan komme til at høre bedre med høreapparater, vil teknisk audiolog og indehaver, Marianne Sönder, og hendes audiologiassistent, Kristina Valsted Hansen, rådgive dig og fortælle dig om den service, du kan få hos Marianne´s Hørecenter.

– Fra vores tidligere arbejde, hvor vi begge har arbejdet hos hørecentre i Frederikshavn, ved vi, hvor svært det kan være at være bosat i Skagen og skulle ud på en lang køretur for at få hjælp. Derfor har vi valgt at komme alle med høretab i Skagen i møde i stedet for. Vi synes nemlig, at det skal være nemt og ligetil at komme til at høre bedre, siger Marianne Sönder.

Hun har indgået en aftale med Skagen Kultur- og Fritidscenter, så Marianne´s Hørecenter fremover fast vil komme til Skagen for at følge op og servicere dem, der kommer til Åben Høredag 10. oktober, men også for at hjælpe nye til at høre bedre.

Kommer fast til Skagen

– Fremover vil vi komme på besøg hver 3-4 uge og holde Åben Høredag, så alle dem, vi kommer til at hjælpe til at høre bedre, bliver holdt i hånden og får den personlige service, Kristina, min sekretær Birgit Melchior, og jeg er kendte for. For os alle tre er det vigtigt at følge op på og servicere de høreapparater, vi rådgiver folk med høretab til at bruge for at komme til at høre bedre, siger Marianne Sönder.

Marianne Sönder er født og opvokset i Dronninglund og arbejdede i en årrække for andre, private hørecentre, inden hun for to år siden besluttede sig for at åbne sit eget i Brønderslev. Det er gået så godt, at hun i august åbnede sit andet hørecenter i Sæby.

– Jeg besluttede mig for at åbne mit eget hørecenter for at kunne give en mere personlig service og lægge mit eget navn til. Hos Marianne´s Hørecenter skal vores kunder være på fornavn med Kristina og mig og føle, at vi vil gøre alt for at hjælpe dem til at høre bedre og gå glade hjem. Kun på den måde bliver vi selv glade, siger Marianne Sönder.

Til Åben Høredag er der fri adgang fra klokken 9-16.

– Vi glæder os til at hjælpe alle, der kommer og besøger os til Åben Høredag. Så kig indenfor i Skagen Kultur- og Fritidscenter på det tidspunkt, der passer dig tirsdag den 10. oktober, siger Marianne Sönder og tilføjer, at alle, der kommer, bliver budt på kaffe med kage til.

Åben Høredag i Hjallerup

Dagen inden afvikler Marianne’s Hørecenter en høredag i Hjallerup.

Så vil du gerne have hjælp til at høre bedre, så kom til Åben Høredag i Hjallerup Kulturhus på Nørre Allé mandag den 9. oktober fra klokken 9-16.