Marianne´s Hørecenter i Sæby får besøg af konsulent fra Oticon

Kom til Åben Høredag og bliv klogere på din hørelse og høreapparater fra Oticon

indehaver af Mariannes Hørecenter, Marianne Sönder, inviterer til Åben Høredag i sin klinik i Grønnegade 18 i Sæby

Når Marianne´s Hørecenter i Grønnegade 18, Sæby, holder Åben Høredag mandag den 4. september fra klokken 9-16, så får Sæbys nye, private og lokale hørecenter besøg af Oticons konsulent, Laila Pedersen.

– Vi er glade for, at Laila Pedersen besøger os til Åben Høredag, for det giver alle med høretab i Sæby og omegn mulighed for at møde hende og blive klogere på deres hørelse og den hjælp, man kan få med høreapparater fra Oticon, siger indehaver Marianne Sönder.

Der er fri adgang til Åben Høredag hele dagen, hvor man naturligvis også kan få en snak med Marianne Sönder og hendes audiologiassistent Kristina Valsted Hansen om den hørebehandling, de tilbyder hos Marianne´s Hørecenter.

– Vi er et privat hørecenter, hvor der er kort ventetid på hørebehandling og høreapparater. Vi hjælper blandt andet også med at søge offentligt tilskud hjem for vores kunder og rådgiver om andre muligheder for tilskud til høreapparater, herunder helbredstillæg og Sygeforsikringen Danmark, siger Marianne Sönder.

Marianne´s Hørecenter samarbejder desuden med Ældre Sagen for at kunne tilbyde den bedst mulige service.

– Vi vægter den personlige service utrolig højt, så alle, der vælger at få hørebehandling og høreapparater hos os, går herfra med et smil på læben, siger Marianne Sönder.

Som nævnt er der fri adgang til Åben Høredag, hvor man også er velkommen til at tage sine pårørende med. – Det kan være både rart og samtidig trygt at have en eller flere pårørende med, så man sammen kan stille spørgsmål om høretab, brugen af høreapparater og andre spørgsmål om konsekvenserne af at høre dårligere. Derfor er alle velkommen til Åben Høredag, og vi skal nok sørge for kaffe og kage til alle, smiler Marianne Sönder.