Marianne´s Hørecenter fik en flot modtagelse i Sæby

Fremmødet var stort og mange benyttede lejligheden til både at se den nye og moderne klinik, få en snak om høretab med indehaver Marianne Sönder, hendes nyansatte audiologist Kristina Valsted Hansen og samtidig bestille tid til en gratis høreprøve.

At Sæby har set frem til at få et nyt, privat hørecenter med kort ventetid på høreprøver og høreapparater, kom tydeligt til udtryk, da Marianne´s Hørecenter åbnede i Grønnegade 18 mandag den 14. august.

Fremmødet var stort og mange benyttede lejligheden til både at se den nye og moderne klinik, få en snak om høretab med indehaver Marianne Sönder, hendes nyansatte audiologist Kristina Valsted Hansen og samtidig bestille tid til en gratis høreprøve.

– Vi var på forhånd lidt spændte op til åbningen af klinikken, men det store fremmøde viste, at der er mange borgere med høretab i Sæby og det østlige Vendsyssel, som gerne vil have vores hjælp til at høre bedre. Det er vi naturligvis meget glade for, smiler Marianne Sönder.

Kom ind i klinikken eller bestil tid til et hjemmebesøg

Hun stammer selv fra Dronninglund, og det var ønsket om at hjælpe medborgere på ”hjemegnen”, der fik hende på udkig efter egnede lokaler i området til at åbne et hørecenter. Dem fandt hun i Grønnegade 18 i Sæby, tæt på byens pulserende torv og handelsliv – og med gode parkeringsmuligheder lige ved døren.

– Vi har fået en god og central beliggenhed i Grønnegade 18. Her er nemt at komme til og fra med de gode parkeringsmuligheder lige ved døren. Men vi kommer også gerne og gratis ud og laver høreprøve hjemme hos borgerne selv i både Sæby og alle andre byer i det østlige Vendsyssel. Er man af forskellige årsager besværet ved at komme ind i klinikken, så skal man bare ringe på telefon 25709300 og bestille en tid til et hjemmebesøg, siger hun.

Sammen med Kristina Valsted Hansen står Marianne Sönder for at lave de gratis høreprøver i klinikken i Grønnegade 18 og ved hjemmebesøg.

– Hos Marianne´s Hørecenter lægger vi stor vægt på den personlige service, hvor vi kommer på fornavn med dem, vi hjælper. For os handler det om at skabe tryghed og tillid, så alle føler sig godt behandlet og går herfra med et smil på læben, siger hun.

Få rabat på egenbetalingen

Marianne´s Hørecenter forhandler de nyeste og mest moderne høreapparater, som kan hjælpe borgere med høretab til at høre bedre.

– Vores rådgivning om de høreapparater, der vil virke bedst for den enkelte, beror altid på en grundig snak, hvor vi kommer hele vejen rundt for at finde frem til de situationer, hvor høretabet generer mest. Og når vi i fællesskab har fundet frem til de høreapparater, kan man gratis og uforpligtende prøve dem af derhjemme i 30 dage, siger Marianne Sönder.

Hun gør i øvrigt opmærksom på, at man kan få 10 procent rabat på egenbetalingen, hvis man bestiller tid til en høreprøve inden udgangen af august og efterfølgende vælger at købe nye høreapparater.

– Så kig ind i Grønnegade 18 eller ring og bestil tid. Vi sidder klar til at hjælpe, smiler Marianne Sönder.