Kom ind i det nye år med god hørelse – kom til Åben Høredag hos Marianne i Løkken Hallen

Under Åben Høredag tilbyder Marianne Sönder en helt gratis og uforpligtende høreprøve

Torsdag den 16. februar har alle i Løkken og omegn mulighed for at komme ind i det nye år med god hørelse. Den torsdag kommer teknisk audiolog Marianne Sönder fra Marianne´s Hørecenter i Brønderslev til Løkken Hallen, hvor hun holder Åben Høredag i ”Løkkenstuen” i tidsrummet fra klokken 9-16.

Under Åben Høredag tilbyder Marianne Sönder en helt gratis og uforpligtende høreprøve.

– Jeg glæder mig til igen at komme til Løkken for at hjælpe alle med høretab til at komme ind i det nye år med god hørelse, siger Marianne Sönder.

Hun har tidligere har holdt en tilsvarende høredag i Løkken Hallen med mange besøgende til følge.

 Flot modtagelse

– Jeg har fået en utrolig flot modtagelse i Løkken og mange glade kunder, som jeg har hjulpet til at høre bedre. Nu ser jeg frem til at hjælpe flere til min Åben Høredag torsdag den 16. februar, siger hun.

Som nævnt er høreprøven helt gratis og uforpligtende. Viser høreprøven et høretab, som kan afhjælpes med høreapparater, vil Marianne Sönder rådgive om de høreapparater, hun tilbyder hos Marianne´s Hørecenter.

– Efterfølgende kan man få høreapparaterne sat på og justeret i min klinik i Brønderslev eller hjemme hos sig selv, hvor jeg gerne kommer på hjemmebesøg med mit udstyr. Det vigtigste for mig er at give alle med høretab et tilbud om at komme til at høre bedre. Og her kan jeg hjælpe, smiler Marianne Sönder.

Marianne Sönder er født og opvokset i Dronninglund og bor i dag i Nørhalne sammen med sin mand og parrets tre børn.

Hør bølgernes brusen

– Fra kunder, der bor tæt på Vesterhavet ved jeg, hvor dejligt det føles for dem igen at kunne høre bølgernes brusen i brændingen. De lyde er helt særlige for dem, og også for mig. Sammen med min mands familie har vi sommerhus ved Vesterhavet, forklarer hun.

Til Åben Høredag i Løkken Hallen torsdag den 16. februar, er fri adgang hele dagen.

– Jeg er i Løkken Hallen fra klokken 9-16, så i det tidsrum kan man komme, når det passer en bedst, siger Marianne Sönder og tilføjer, at hun har kaffe og kage med til alle besøgende