Kom ind i det nye år med god hørelse

Kom til Åben Høredag hos Marianne i Hjallerup Kulturcenter Onsdag den 18. januar i tidsrummet mellem kl. 9 og 16

Teknisk audiolog og indehaver af Marianne´s Hørecenter, Marianne Sönder, inviterer til Åben Høredag i Hjallerup den 18. januar

Onsdag den 18. januar har alle i Hjallerup og omegn mulighed for at komme ind i det nye år med god hørelse.

Den onsdag kommer teknisk audiolog Marianne Sönder fra Marianne´s Hørecenter i Brønderslev til Hjallerup Kulturhus, hvor hun holder Åben Høredag i tidsrummet fra klokken 9-16.

Under Åben Høredag tilbyder Marianne Sönder en helt gratis og uforpligtende høreprøve.

– Jeg glæder mig til igen at komme til Hjallerup for at hjælpe alle med høretab til at komme ind i det nye år med god hørelse, siger Marianne Sönder.

Hun har flere gange sidste år holdt tilsvarende høredage i kulturhuset med mange besøgende til følge.

– Jeg har fået en utrolig flot modtagelse i Hjallerup og mange glade kunder, som jeg har hjulpet til at høre bedre. Nu ser jeg frem til at hjælpe flere til min Åben Høredag onsdag den 18. januar, siger hun.

Viser den gratis høreprøve et høretab, som kan afhjælpes med høreapparater, vil Marianne Sönder rådgive om de høreapparater, hun tilbyder hos Marianne´s Hørecenter.

– Efterfølgende kan man få høreapparaterne sat på og justeret i min klinik i Brønderslev eller hjemme hos sig selv. Jeg kommer gerne på hjemmebesøg med mit udstyr. Det vigtigste for mig er at give alle med høretab et tilbud om at komme til at høre bedre. Og her kan jeg hjælpe, smiler Marianne Sönder, der har et helt særligt tilhørsforhold til Hjallerup.

– Det er som at komme hjem og samtidig få lov at udveksle minder med dem, som kommer til Åben Høredag. Jeg er nemlig født og opvokset i Dronninglund og arbejdede som ung i Hjallerup. Hjallerup er derfor nærmest min anden hjemby, som jeg altid glæder mig til at besøge, siger hun.

Der er fri adgang til Åben Høredag i kulturhuset onsdag den 18. januar.

– Jeg er i kulturhuset fra klokken 9-16, så i det tidsrum kan man komme, når det passer en bedst, siger Marianne Sönder og tilføjer, at hun har kaffe og kage med til alle besøgende.