Kom til Åben Høredag i løkken og få en gratis høreprøve

Mandag den 10. oktober fra klokken 9-16 kan du møde Marianne Sönder, audiolog og indehaver af Marianne’s Hørecenter, i Løkken Hallen, ”Løkkenstuen”

Til Åben Høredag er der fri adgang og Marianne Sönder foretager en gratis høreprøve på det tidspunkt, der passer dig mellem klokken 9-16

Indehaver af Marianne’s Hørecenter og audiolog, marianne Sönder er født og opvokset i Dronninglund. Hun bor i dag i Nørhalne med sin mand Adam og parrets tre børn. I november sidste år åbnede hun sit eget, private hørecenter, Marianne´s Hørecenter, i Bredgade 22 i centrum af Brønderslev.

Hun er teknisk audiolog Marianne Sönder, og mandag den 10. oktober fra klokken 9-16 kan du møde hende i Løkken Hallen, ”Løkkenstuen”. Her arrangerer hun en Åben Høredag sammen med sin sekretær, Henriette Pilegaard.

Alle er velkommen

– Til Åben Høredag er alle velkommen til at kigge forbi i Løkken Hallens ”Løkkenstuen” og få en gratis høreprøve. Viser høreprøven, at man har behov for høreapparater for at komme til at høre bedre, så vil jeg fortælle om de høreapparater, jeg tilbyder hos Marianne´s Hørecenter, siger Marianne Sönder.

Med hørecenter i Brønderslev, ligger Marianne´s Hørecenter centralt for at servicere borgere med høretab i Vendsyssel. Derfor kommer Marianne Sönder nu til Løkken.

– Jeg har mange års erfaring med at hjælpe mennesker med høretab til at høre bedre. Så jeg ved, at det for mange er en stor hjælp, hvis jeg kommer dem i møde, hvor de bor. Derfor arrangerer jeg Åben Høredag i byerne omkring min klinik, ligesom hjemmebesøg er en vigtig og naturlig del af den service. Jeg tilbyder til alle dem, der foretrækker hørebehandling i eget hjem fremfor at komme ind på min klinik i Brønderslev. Med andre ord, er jeg altid ”lige i nærheden” for at hjælpe alle dem, der har svært ved at høre. Nu kommer jeg så til Løkken, hvor Henriette og jeg ser frem til at møde og hjælpe alle med høretab i Løkken og omegn, siger hun.

Fri adgang

Til Åben Høredag er der fri adgang, så man kan komme forbi og få lavet sin gratis høreprøve på det tidspunkt, der passer en mellem klokken 9-16.

– Og skulle der opstå lidt ventetid, byder vi på kaffe og kage, siger Marianne Sönder.