Marianne’s Hørecenter kommer til Hjallerup

Mariannes Hørecenter holder Åben Høredag tirsdag den 15 marts i Kulturhuset i Hjallerup. Kom og få lavet en gratis høretest

Audiolog og indehaver af Mariann's Hørecenter, Marianne Sönder

Marianne Sönder er født og opvokset i Dronninglund og bor i dag i Nørhalne med sin mand Adam og parrets tre børn. I efteråret sidste år åbnede hun sit eget, private hørecenter, Marianne´s Hørecenter i Bredgade 22 i centrum af Brønderslev. Hun er uddannet teknisk audiolog.

Tirsdag den 15. marts fra klokken 9-16 kan du møde hende i Hjallerup Kulturhus, ”Lille Salen”. Her arrangerer hun en Åben Høredag sammen med sin sekretær, Henriette Pilegaard.

– Til Åben Høredag er alle velkommen til at kigge forbi i kulturhuset og få en gratis høretest. Viser høretesten, at man har behov for høreapparater, så vil jeg fortælle om de høreløsninger, jeg tilbyder hos Marianne´s Hørecenter, siger hun.

Tilgængelig for alle i Vendsyssel

Med hørecenter i Brønderslev, ligger Marianne’s Hørecenter centralt for at servicere borgere med høretab i Vendsyssel. Derfor kommer Marianne Sönder nu til Hjallerup.

– Jeg har mange års erfaring med at hjælpe mennesker med høretab til at høre bedre. Og min erfaring siger mig, at det for mange er en stor hjælp, hvis jeg kommer dem i møde, hvor de bor. Derfor arrangerer jeg Åben Høredag i byerne omkring min klinik, siger marianne.

Gratis hjemmebesøg for alle i Vendsyssel

Marianne tilbyder også hjemmebesøg, som en vigtig og naturlig del af den service.

– Hjemmebesøg er et tilbud til alle dem, der foretrækker hørebehandling i eget hjem fremfor at komme ind på min klinik i Brønderslev. Derfor skal man ikke tøve med at komme til Åben Høredag i Hjallerup Kulturhus. For jeg er altid ”lige i nærheden” for at hjælpe alle dem, der har lyst til at høre bedre, siger hun.

Til Åben Høredag er der fri adgang. Så man kan komme forbi og få lavet sin gratis høretest på det tidspunkt, der passer en mellem klokken 9-16.

– Og skulle der opstå lidt ventetid, byder vi på kaffe og kage, siger Marianne Sönder.