Få hørelsen tilbage hos Marianne’s Hørecenter

I anledning af den Internationale Høredag, holder Marianne’s Hørecenter Åben Høredag i sin klinik i Bredgade, Brønderslev, torsdag den 3. marts fra klokken 9.30-17.30.

Hvis man ønsker det, kan jeg tilbyde høreapparater samme dag. Dem kan man gratis og uforpligtende få lov at prøve i 30 dage, siger indehaver og audiolog Marianne Sönder.”

Verden over er der voksende høreproblemer. Det får hvert år WHO til at sætte fokus på konsekvenserne af høretab med en International Høredag 3. marts.

”I Danmark er høretab et voksende problem. Og får man ikke sit høretab behandlet med høreapparater, så vil det gradvist føre til nedsat livskvalitet.

Det sker på grund af en manglende evne til at kunne snakke med og forstå andre i både dagligdags situationer og i sociale sammenhænge.

Åben Høredag hos Marianne’s Hørecenter

Høretab er også kendetegnet ved, at hele familien og hele ens omgangskreds bliver berørt. Blandt andet når man hele tiden skruer højere og højere op for fjernsynet og hele tiden skal have ting gentaget.”

Det siger Marianne Sönder, der er teknisk audiolog og indehaver af den private høreklinik, Marianne´s Hørecenter i Bredgade 22 i centrum af Brønderslev.

I anledning af den Internationale Høredag, holder hun Åben Høredag i sin klinik torsdag den 3. marts fra klokken 9.30-17.30.

Høreapparater på samme dag

Her er alle velkommen til at komme forbi og få lavet en gratis høretest. Ud fra høretesten kan Marianne finde ud af, hvor stor graden af høretab er. Derefter kan Marianne finde de høreapparater, som passer bedst til ens høretab og aktuelle situation.

“Hvis man ønsker det, kan jeg tilbyde høreapparater samme dag. Dem kan man gratis og uforpligtende få lov at prøve i 30 dage, siger Marianne Sönder.”

Hun ser frem til at hjælpe mange med høretab til Åben Høredag.

”Har man svært ved at erkende, om man hører dårligt eller ej, så er Åben Høredag en god dag at få vished gennem en gratis høretest. Har man høretab, er det en stor del af ens liv, man går glip af, men man kan få livet tilbage i sine ører igen, og det kan jeg hjælpe med, siger hun.”

Der er fri adgang til Åben Høredag, og skulle der opstå lidt ventetid, er der kaffe på kanden med kage til.