telefon: 
+45 22 84 97 00
ADRESSE: 
Bredgade 22, 9700 Brønderslev

Marianne´s Hørecenter kommer til Vodskov

Tirsdag den 14. juni fra klokken 9-16 kan du møde Marianne´s Hørecenter i Vodskov Kultur & Idrætscenter, Stillecaféen. Audiolog og indehaver Marianne Sönder holder med sin sekretær, Henriette Pilegaard Åben Høredag.
Marianne´s Hørecenter har klinik i Bredgade 22 i centrum af Brønderslev. På billedet ses indehaver, teknisk audiolog Marianne Sönder, tv, sammen med sin sekretær, Henriette Pilegaard. Sammen kommer de til Vodskov tirsdag den 14. juni, hvor Marianne´s Hørecenter arrangerer Åben Høredag i Stillecaféen i Vodskov Kultur & Idrætscenter

Marianne er født og opvokset i Dronninglund, bor i dag i Nørhalne med sin mand Adam og parrets tre børn. I efteråret sidste år åbnede hun sit eget, private hørecenter, Marianne´s Hørecenter, i Bredgade 22 i centrum af Brønderslev.

Teknisk audiolog Marianne Sönder arrangerer tirsdag den 14. juni fra klokken 9-16 Åben Høredag i Vodskov Kultur & Idrætscenter, Stillecaféen. Åben Høredag i Vodskov arrangerer Marianne sammen med sin sekretær, Henriette Pilegaard.

- Til Åben Høredag er alle velkommen til at kigge forbi i Stillecaféen og få en gratis høretest. Viser høretesten, at man har behov for høreapparater for at komme til at høre bedre, så vil jeg fortælle om de høreløsninger, jeg tilbyder hos Marianne´s Hørecenter, siger hun.

Hørecenter i Brønderslev

Med hørecenter i Brønderslev, ligger Mariannes Hørecenter centralt for at servicere borgere med høretab i Vendsyssel. Derfor kommer Marianne Sönder nu til Vodskov.

- Jeg har mange års erfaring med at hjælpe mennesker med høretab til at høre bedre. Og jeg ved, at det for mange er en stor hjælp, hvis jeg kommer dem i møde, hvor de bor. Derfor arrangerer jeg Åben Høredag i byerne omkring min klinik, siger hun og fortsætter:

- Jeg tilbyder også hjemmebesøg. Det er en vigtig og naturlig del af den service, jeg tilbyder. Hjemmebesøg er et tilbud til alle dem, der foretrækker hørebehandling i eget hjem fremfor at komme ind på min klinik i Brønderslev. Derfor skal man ikke tøve med at komme til Åben Høredag i Vodskov Kultur & Idrætscenter. Jeg er altid ”lige i nærheden” for at hjælpe alle dem, der har lyst til at høre bedre.

 Til Åben Høredag er der fri adgang, så man kan komme forbi og få lavet sin gratis høretest på det tidspunkt, der passer en mellem klokken 9-16.

  - Og skulle der opstå lidt ventetid, byder vi på kaffe og kage, siger Marianne Sönder.

Find os her

Marianne's Hørecenter ligger centralt i Brønderslev midtby i Bredgade 22 tæt på Brønderslev Station og med nem adgang fra motorvejen.

Kommer du i egen bil er der gode parkeringsforhold lige uden for vores dør.

Mariannes Hørecenter
adresse
Bredgade 22, 9700 Brønderslev
kundeservice
Telefonen er åben :
Mandag til fredag kl. 9.00-15.00

Klinikkens åbningstider:
Mandag-fredag kl. 9.00-15.00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram