telefon: 
+45 22 84 97 00
ADRESSE: 
Bredgade 22, 9700 Brønderslev

kom til Høredag og få en gratis høreprøve

Er din hørelse begyndt at svigte dig, så kan du helt gratis få en høreprøve hos Marianne´s Hørecenter i Bredgade 22 i Brønderslev tirsdag den 26. april fra klokken 9.30-17.30.

Er din hørelse begyndt at svigte dig, så kan du helt gratis få en høreprøve hos Marianne´s Hørecenter i Bredgade 22 i Brønderslev tirsdag den 26. april fra klokken 9.30-17.30.

- Den tirsdag holder min sekretær Henriette Pilegaard og jeg klinikken åben hele dagen til en Åben Høredag. Her er alle velkommen til at kigge forbi og få en gratis høreprøve, siger teknisk audiolog og indehaver, Marianne Sönder.

Efter høreprøven vil Marianne Sönder forklare om graden af høretab og de høreapparater, Marianne´s Hørecenter tilbyder.

- Jeg tilbyder kun høreapparater, der passer til graden af høretab. Og det behov, den enkelte har for at komme til at høre bedre i bestemte livssituationer og få livskvaliteten tilbage. Dårlig hørelse påvirker ens livskvalitet, så man bliver mere trist, indelukket og ensom. Det er så min opgave at få smilet og glæden tilbage igen, når jeg har rådgivet om og tilpasset høreapparater, der passer til den enkelte, siger Marianne Sönder.

Marianne´s Hørecenter ligger i gågademiljøet i Brønderslev centrum med gode parkeringsmuligheder lige ved døren.

- Vi har mange parkeringspladser i nærheden af klinikken, og man kan komme til Vores Åben Høredag på det tidspunkt, der passer en i løbet af dagen. Er man forhindret i at komme, er man velkommen til at ringe på telefon 2284 9700 og bestille tid til en gratis høreprøve anden dag. Det kan være en tid i klinikken, men også hjemme hos en selv. Jeg kommer gerne og gratis på hjemmebesøg for at foretage høreprøven i ens eget hjem. Så ring endelig, jeg er her for at hjælpe, siger Marianne Sönder.

Find os her

Marianne's Hørecenter ligger centralt i Brønderslev midtby i Bredgade 22 tæt på Brønderslev Station og med nem adgang fra motorvejen.

Kommer du i egen bil er der gode parkeringsforhold lige uden for vores dør.

Mariannes Hørecenter
adresse
Bredgade 22, 9700 Brønderslev
kundeservice
Telefonen er åben :
Mandag til fredag kl. 9.00-15.00

Klinikkens åbningstider:
Mandag-fredag kl. 9.00-15.00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram