telefon: 
+45 22 84 97 00
ADRESSE: 
Bredgade 22, 9700 Brønderslev

Kom indenfor i Bredgade hos Marianne og Henriette - Kom til Åben Høredag og få en gratis høreprøve

Tirsdag den 13. september, inviterer teknisk audiolog Marianne Sönder og hendes sekretær, Henriette Pilegaard, til Åben Høredag hos Marianne´s Hørecenter i Bredgade 22 i Brønderslev.
Indehaver og audiolog Marianne Sönder og hendes sekretær Henriette Pilegaard (siddende) glæder sig til at tage imod kunder til Åben Høredag i klinikken

Tirsdag den 13. september, inviterer teknisk audiolog Marianne Sönder og hendes sekretær, Henriette Pilegaard, til Åben Høredag hos Marianne´s Hørecenter i Bredgade 22 i Brønderslev.

- Vi glæder os til at åbne døren for alle dem, der gerne vil høre bedre og have vores hjælp til at få smilet og livsglæden tilbage, siger Marianne Sönder.

Under Åben Høredag tilbyder hun en gratis høreprøve. Viser høreprøven, at ens hørelse kun kan blive bedre med hjælp fra høreapparater, vil hun rådgive om de høreapparater og den behandling, Marianne´s Hørecenter tilbyder.

- Vi mennesker er forskellige og opfatter livssituationer forskelligt. Derfor er god hørelse individuel og op til den enkelte.

Efter høreprøven tager vi altid en god snak, så vi i fællesskab finder frem til de høreapparater, der bringer smilet og livsglæden tilbage, siger Marianne Sönder.

Hun tilføjer, at hun også hjælper dem, der i forvejen bruger høreapparater.

- Har man høreapparater af ældre dato, som man ikke rigtigt synes, man får det fulde udbytte af, så kan det skyldes, at ens høretab med tiden er blevet større.

Det kan en høreprøve vise, og så kan jeg hjælpe med nye høreapparater. Dem kan man få lov at prøve inden, man beslutter sig for at skifte de gamle ud med nye, siger hun.

Kører ud i hele Vendsyssel

Med hørecenter i Bredgade i Brønderslev, udfører hun hørebehandling i klinikken, men hun kommer også gerne og gratis på hjemmebesøg.

- Jeg kører ud i hele Vendsyssel, for det skal ikke være ens bopæl, der afgør, om man kan få hjælp til at høre bedre. Kan man ikke komme til Henriette og mig til Åben Høredag, så er man mere end velkommen til at ringe til os på telefon 2284 9700 og bestille tid til et hjemmebesøg.

Det gælder i øvrigt også for alle andre, som er forhindret i at komme og besøge os til Åben Høredag. Ring gerne og bestil en tid, enten til klinikken  eller til et hjemmebesøg, siger Marianne Sönder.

Under Åben Høredag holder Marianne´s Hørecenter Åbent fra klokken 9.30-17.30. Der er fri adgang hele dagen.

- Skulle der opstå lidt ventetid, byder vi på kaffe og kage og godt humør, smiler Marianne Sönder.

Læs om Mary Larsens gode oplevelse med et hjemmebesøg af Marianne Sönder. Læs her

Find os her

Marianne's Hørecenter ligger centralt i Brønderslev midtby i Bredgade 22 tæt på Brønderslev Station og med nem adgang fra motorvejen.

Kommer du i egen bil er der gode parkeringsforhold lige uden for vores dør.

Mariannes Hørecenter
adresse
Bredgade 22, 9700 Brønderslev
kundeservice
Telefonen er åben :
Mandag til fredag kl. 9.00-15.00

Klinikkens åbningstider:
Mandag-fredag kl. 9.00-15.00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram