telefon: 
+45 22 84 97 00
ADRESSE: 
Bredgade 22, 9700 Brønderslev

Få en glædelig jul med god hørelse

Har du oplevet, at du har fået sværere ved at høre, hvad andre siger til dig, så kan teknisk audiolog og indehaver Marianne Sönder fra Marianne´s Hørecenter i Bredgade 22 i Brønderslev hjælpe dig til at få en glædelig jul med god hørelse.
Få en bedre hørelse til jul - kom til Åben Høredag hos Marianne´s Hørecenter og få en gratis høreprøve

Kom til Åben Høredag hos Marianne

Onsdag den 7. og torsdag den 8. december holder hun Åben Høredag i sin klinik, hvor hun tilbyder en gratis høretest og samtidig nye høreapparater på gratis og uforpligtende prøve hen over jul og nytår.

- For mennesker med høretab, kan julen være en svær tid at gå i møde. Derfor har jeg valgt at komme dem i møde med to høredage her i starten af december, så de kan nå at få lavet en høretest, siger Marianne Sönder.

Her kan alle med høretab få lov at prøve, hvordan nye høreapparater kan forbedre deres hørelse i juledagen. På den måde får de mulighed for at deltage i alle julens glæder på lige fod med dem, der hører normalt.

Har man lyst til at få en glædelig jul med god hørelse, så skal man bestille en tid på forhånd på telefon 2284 9700.

- Tidsbestillingen gør, at jeg afsætter god tid til den enkelte til både høretesten og til den efterfølgende justering af de nye høreapparater og den daglige brug af dem. Det er vigtigt for mig, at den enkelte får det fulde udbytte af de nye høreapparater og dermed den bedste hørelse til højtiden, smiler Marianne Sönder.

Hun ser frem til at hjælpe mange til en glædelig jul med god hørelse.

- Det har alle fortjent, siger hun.

Find os her

Marianne's Hørecenter ligger centralt i Brønderslev midtby i Bredgade 22 tæt på Brønderslev Station og med nem adgang fra motorvejen.

Kommer du i egen bil er der gode parkeringsforhold lige uden for vores dør.

Mariannes Hørecenter
adresse
Bredgade 22, 9700 Brønderslev
kundeservice
Telefonen er åben :
Mandag til fredag kl. 9.00-15.00

Klinikkens åbningstider:
Mandag-fredag kl. 9.00-15.00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram