Hjemmebesøg og Oticon høreapparater har givet Mary et nyt liv

Mary Larsen fik sin livsglæde tilbage, efter hun havde et hjemmesøg af Marianne’s Hørecenter. hun fik testet sine ører og fik nye Oticon Høreapprater i eget hjem.

89-årige Mary Larsen blev glad, da hun så, at audiolog Marianne Sönder kom på hjemmebesøg. For med alderen er en bustur blevet besværlig for Mary Larsen

89-årige Mary Larsen fra Jerslev har nu fået et sæt høreapparater – Oticon More – hos Mariannes Hørecenter i Brønderslev. Dem går hun nu med hele dagen. De gamle har det meste af tiden ligget det i skuffen.

Og hun er så glad for, at hun nu kan få hjemmebesøg af audiolog Marianne Sönder. Så er hun nemlig fri for offentlig transport, når hun skal have hjælp.

– Det har givet mig et helt nyt liv, at jeg nu har fået nogle høreapparater, som ikke hviner hele tiden, så jeg bliver nødt til at tage dem ud. Og så er jeg så tilfreds med den gode service, som et hjemmebesøg er. For i min alder kan det godt være besværligt at benytte offentlig transport, når jeg skal have hjælp, siger hun.

Hjemmebesøg og ingen ventetid

Mary Larsen har hørenedsættelse på begge ører og har benyttet høreapparater i 15 år. Hendes høretab mærkede hun ved, at hun begyndte at få svært ved at følge med i samtalen med andre – især når jeg sad i store forsamlinger.-

-De høreapparater, som jeg indtil nu har benyttet, har aldrig været optimale. Der var en susen og hyletoner, når jeg havde dem på. Så det meste af tiden tog jeg dem ud og lagde dem i skuffen. Og så var jeg jo lide vidt, forklarer hun.

Dette forår opdagede hun tilmed, at det ene høreapparat var gået i stykker, og da havde hun læst om Mariannes Hørecenter i ugeavisen.

-Det, jeg især bed mærke i, var, at Mariannes Hørecenter i Brønderslev tilbød hjemmebesøg, så jeg blev fri for at benytte den offentlige trafik fra Jerslev. Så Jeg ringede til klinikken og fik meget hurtigt en tid den 14. marts, fortæller hun.

Og det har hun bestemt ikke fortrudt.

-Marianne kom hjem til mig med sit udstyr og foretog en hørprøve på mig. Udover at jeg blev grundigt undersøgt, så mærkede jeg straks, at Marianne var god at snakke med. Hun lyttede og forstod mig. Det skabte med det samme en god tillid, fortæller Mary.

Hører alt tydeligt nu

Marianne foreslog, at Mary Larsen fik et sæt høreapparater – Oticon More – og det blev en helt ny oplevelse for Mary.

-Da jeg fik de her høreapparater i ørerne, så fik jeg en helt ny lydoplevelse. Jeg hørte alting tydeligt og klart og fik lyden ind fra alle sider. Nu kan jeg også høre alt, hvad der bliver sagt i TV, forklarer Mary

Og så er hun er sluppet helt af med den irriterende hyletone, som hun oplevede ved de gamle.

– Så fra at jeg meget af tiden havde mine høreapparater til at ligge i skuffen er det første jeg gør om morgenen at sætte de her høreapparater i ørerne. Og jeg glemmer faktisk, at jeg har dem på, siger hun.

Hendes datter og svigersøn har bemærket, at hun er blevet mere nærværende og hører bedre, fortæller hun. Og at hun nu kan følge med i samtalerne og i det hele taget hører bedre har også allerede smittet af på mit humør.

>Hjælpen er tæt på

En anden ting, som Mary Larsen er så glad for ved ordningen med Mariannes Hørecenter er, at hun hurtigt og nemt kan få hjælp, når hun har brug for det.

-Har jeg brug for hjælp til noget, så er Marianne og hendes sekretær Henriette altid så søde og imødekommende. Marianne kommer hjem til mig, så snart jeg ringer, og jeg er jo også altid velkommen i hendes klinik i Brønderslev, hvis jeg er i byen, forklarer hun og fortsætter:

-Det er så dejligt, at jeg med Mariannes Hørecenter i Brønderslev har mulighed for at vælge en lokal høreklinik, tæt på mit hjem.

Og så er Marianne altid så glad og dejlig at snakke med. Det skaber tillid og tryghed, og jeg føler mig i gode hænder hos Mariannes Hørecenter.